Image Alt
Hair & beauty

Schoonheids salon

Divine

Schoonheids salon

SCHOONHEIDSSALON Waalwijk

Gun jezelf een momentje van rust.

Ook in onze schoonheidssalon willen wij het beste in jou naar boven laten komen.

Wij bieden je een passende persoonlijke behandeling .

Wist je dat 60% van wat je op je huid smeert wordt opgenomen door je lichaam?

Daarom werken wij met de natuurlijke producten van Lakshmi & Botanical Beauty

  • 100% natuurzuiver
  • Biologisch
  • Dierproefvrij
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Geen chemische-synthetische kleur-, geur- en conserveringsmiddelen

Ook kun je terecht voor losse behandelingen zoals harsen & epileren.

lakshmi
Wellness

LAKSHMI

BEHANDELINGEN

Lakshmi maakt gebruik van Holistische wellness rituelen gebaseerd op de ayurveda filosofie.

Dit zijn authentieke behandelingen, massages  & producten waarbij je niet alleen kijkt naar het zichtbare, maar ook het innerlijk welzijn. Het doel is om specifiek voor elk persoon harmonie te bereiken door aroma’s, muziek, massages, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

Ayurveda is een zeer complete therapeutische wetenschap afkomstig uit India die daar al meer dan 5000 jaar beoefend wordt.

Het onthult de onderlinge samenhang tussen de huid, verschillende onderdelen van het lichaam en de fysieke, mentale, emotionele & spirituele processen.

lakshmi

3 HUIDTYPE VOLGENS AYURVEDA

VATA HUID

mooie dunne huid met veel mimiek, zacht, licht of olijf van kleur met fijne poriën. Een onevenwichtige Vata huid is arm aan talg en vocht, is vaak droog en ziet er flets en mat uit. Er ontstaan in dit type huid snel expressielijntjes, de huid jeukt vaak en kan er craquelé uit zien. De Vata huid heeft veel zorg en voeding nodig om er mooi en jeugdig uit te blijven zien.

PITTA HUID

Een heldere, goed doorbloede huid met een gemiddelde huiddikte en een normale huidglans, middelgrote poriën en sproetjes. Een onevenwichtige Pitta huid is gevoelig en gestrest, kan last hebben van een verminderde lipidebarrière en oppervlakkige pukkeltjes, huiduitslag, roodheid, couperose en pigmentplekjes. De Pitta huid heeft halfvolle producten nodig die de huid kalmeren en de lipidebarrière van de huid ondersteunen.

KAPHA HUID

Een zeer zachte, dikkere huid met minder mimiek, wat grotere poriën en meer huidglans. Een Kapha huid blijft langer jeugdig. Een onevenwichtige Kapha huid heeft neiging te vet te worden en kan last hebben van verwijde poriën, acne en een overmatige huidglans, en kan bleek en slecht doorbloed zijn. De Kapha huid heeft magere producten nodig die het vochtgehalte herstellen en de huidfunctie stimuleren.

Lotus
+- 70 minuten

Lotus Wellness Ritueel

Maak kennis met een holistische aanpak. Een complete behandeling incl. het epileren van de wenkbrauwen. Geschikt voor ieder huidtype. Na een huidanalyse & de uitkomst van jouw geurreis gaan we kijken welke producten jij op dat moment nodig hebt. We nemen je mee op een Aromatherapie geurreis en laten de gezichtsverzorging als één lange massage op je inwerken met aandacht voor al je zintuigen. Er wordt extra aandacht besteed aan het loslaten van spanningen en stress, en het los masseren van je schouders en nekgebied.
Royal
+- 90 minuten

Royal Face wellness ritueel

Een royale beloning voor lichaam en geest. Geschikt voor ieder huidtype Om jouw behandeling zoveel mogelijk aan te passen aan jouw behoeftes gaan we door middel van een aantal vragen een dosha test doen. Dit allemaal terwijl jij geniet van een aromatisch voetbad. Een voet- en hand-reflexmassage, fysieke blokkades worden losgemasseerd maar ook geestelijk en spiritueel transformeer je door een Ayurvedische marma-drukpuntmassage, dit verbeterd de conditie van je zintuigen en balanceert je dosha’s Vata, Pitta en Kapha. Met de uitslag van de dosha test bepalen we wat jouw behoeften op dat moment zijn, en hoe wij een behandeling op maat kunnen geven . Tijdens deze behandeling ligt de focus niet alleen op het gezicht, maar ervaar je een zeer uitgebreide holistische en huidverbeterende verzorging van top tot teen. Zodat jij even helemaal tot jezelf kunt komen.
Bewust

BOTANICAL BEAUTY

BEHANDELINGEN

Elke dag maak je bewuste keuzes. Om biologisch te eten. Meer te bewegen en gezonder te leven. Maar weet je eigenlijk wat je op je huid smeert? 60% van wat je smeert, komt namelijk in je bloedbaan terecht. Letterlijk 60%.

Dat is even schrikken, nietwaar? Zeker met die lange, onbegrijpelijke ingrediëntenlijsten op veel verzorgingsproducten.

Botanical Beauty werkt enkel met ingrediënten die je ook kunt eten. 100% natuurzuiver én biologisch. Dat is uniek in Nederland. De producten bevatten geen microplastics en zijn duurzaam verpakt.

De producten zijn geschikt voor ieder huidtype

Balance
+- 60 minuten

Balancing basic behandeling

Een volwaardige gelaatsverzorging incl. het epileren van de wenkbrauwen. We starten de behandeling met een heerlijke handscrub, waarna je plaats neemt in onze (verwarmde) stoel. Na het welkomstritueel gaan we het gezicht reinigen waarna we de huid dieper gaan reinigen met een scrub Aansluitend volgt een korte massage van het gelaat en schouders. Dan nog even heerlijk ontspannen tijdens een masker. We sluiten af met een dag/nachtverzorging
Comfort
+- 70 minuten

Botanical comfort behandeling

incl. het epileren van de wenkbrauwen. We starten de behandeling met een heerlijke handscrub, waarna je plaats neemt in onze (verwarmde) stoel. Na het welkomstritueel gaan we het gezicht reinigen waarna we de huid dieper gaan reinigen met een scrub Aansluitend volgt een massage van het gelaat en schouders. Dan nog even heerlijk ontspannen, tijdens het masker ontvang je een heerlijke hoofdmassage. We sluiten af met een dag/nachtverzorging